ΙΣΤΟΡΙΑ

H ιστορία εξελίσσεται στην αποικιακή Λατινική Αμερική, σε μια περίοδο γεμάτη αδικίες και τεράστιες κοινωνικές διαφορές, όταν οι απλοί χωρικοί ζούσαν κάτω από τη σιδερένια γροθιά της αριστοκρατικής κλάσης, ενώ όλοι τους μαζί, φτωχοί και πλούσιοι, ζούσαν κάτω από το σκοτεινό σύννεφο της Ισπανικής κυριαρχίας.
Η Maria Hipolita Diaz μεγάλωσε δίπλα στην γιαγιά της, Doña Carlota, στην πόλη Santa Rita, στον Παναμά. Η Hipolita γεννήθηκε στο Μεξικό, αλλά χωρίστηκε από την μητέρα της, Asuncion, σε μια τρυφερή ηλικία, και ποτέ δεν έμαθε ποιος ήταν ο πατέρας της. Ως αντάλλαγμα μια μεγάλη πρόκια, η Doña Carlota κανονίζει να παντρέψει την εγγονή της με τον Antonio, τον γιο της  Doña Adelaida de Guzman. Λίγους μήνες μετά, η γριά γυναίκα πεθαίνει χωρίς να γνωρίζει ότι ο γάμος δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς ο Antonio είναι σεξουαλικά ανίκανος, και ότι η Adelaida συμπεριφέρεται στην Hipolita με περιφρόνηση, επειδή είναι νόθα. Γνωρίζοντας ότι ο Antonio θα κληρονομήσει την κληρονομιά του θείου του  Prospero μόνο εάν κάνει ένα παιδί, η Adelaida αναγκάζει έναν δραπέτη των φυλακών που συνέλαβαν οι υπηρέτες της, να υποδυθεί τον Antonio και να μπει στην κρεβατοκάμαρα της Hipolita την νύχτα για να την αφήσει έγκυο. Ο  “κακοποιός” είναι ο Luis Manrique y Arellano, ένας Μεξικανός έμπορος που ο ξάδερφός του Diego τον έστειλε στην  Santa Rita για να κλείσει μια επαγγελματική συμφωνία, χωρίς να υποψιάζεται ότι στη πραγματικότητα ήταν μια πραγματικότητα για να τον σκοτώσει. Στημένος σε μια γωνία, ο Luis δέχεται τους όρους της Adelaida, έχοντας ως σκοπό να το σκάσει από το παράθυρο, μα η τρυφερότητα της Hipolita τον κάνει αδύναμο στο να σταματήσει. Αργότερα, της λέει την ιστορία του και εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα. Η Hipolita δεν έχει δει το πρόσωπό του και δεν γνωρίζει το όνομά του: το μόνο που ξέρει είναι ότι είναι από το Μεξικό. 3 χρόνια μετά, τρεπόμενη σε φυγή εξαιτίας της Adelaida, η Hipolita φτάνει στο Μεξικό με τον γιο της Rafael, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία ώστε τελικά να συναντήσει τον πατέρα του παιδιού της και να τον υποχρεώσει να το αναγνωρίσει.  Σύντομα μπλέκεται σε ένα ατέλειωτο κύκλο ίντριγκας και βίας που προέρχονται από την Doña Juana, την αδερφή του Diego, ενώ θα πρέπει να πολεμήσει για τη ζωή της και του γιου της, ενώ η καρδιά της είναι μπερδεμένη με το μίσος για τον τρυφερό και παθιασμένο άγνωστο που την έκανε δική του, και την αγάπη που νοιώθει για τον Luis, χωρίς να γνωρίζει ότι στη πραγματικότητα πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.
CAST
Lucero - Maria Hipolita Diaz De Guzman
Fernando Colunga - Luis Manrique Arellano
Daniela Romo - Juana Arellano, χήρα του Manrique
Arturo Poniche - Antonio de Guzman Pantoja
Ernesto Laguardia - Cristobal de Lara
Iran Castillo - Catalina Escobar Diaz
Valentino Lanus - Martin Alvarado
Alejandro Tomassi - Felipe Alavardo
Manuel Ojeda - Francisco Escobar
Olivia Bucio - Asuncion Diaz Montero de Escobar
Luis R.  Guzman - Diego Arellano, Conde De Guevara
Mariana Garza - Esperanza de Corsa de Manrique
Mariana Karr - Dona Isabel Manrique de Leyva
Patricia Martinez - Carmela de Alvarado
ΠΟΛΥΜΕΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

> Videos (σύντομα)                                                                          > Μουσική: (Το mp3 του τραγουδιού τίτλων)
> Photos                                                                                            > Στίχοι (σύντομα)

MORE INFORMATION

> Τίτλος:
    Alborada
(Η αυγή)
> Ιστορία:
  Maria Zarattini
> Παραγωγός:
  Carla Estrada
> Τραγούδι τίτλων:
Placido Domingo - Alborada
> Παγκόσμια πρεμιέρα στο Μεξικό:
Δευτέρα 24-10-2005, 21:00,
Canal De Las Estrellas
> Παραγωγή:
   
 Televisa San Angel de C.V., Μεξικό 2005
> Διάρκεια:
       80 επεισόδια x 45 λεπτά

Σχεδιασμός ιστοσελίδας: Kiriakos Plevritis

© Latin Soaps Fever website
All rights are reserved
2001 - 2006